IFAT Mnichov

Přelom května a června patřil 21. světovému veletrhu pro vodu, odpadní vodu a odpadové hospodářství v Mnichově. Letošního ročníku největšího veletrhu v tomto oboru na světě se zúčastnilo 2 984 vystavovatelů a bezmála 120 tisíc návštěvníků. A my jsme nemohli chybět!

Nenechali jsme si ujít příležitost opět vystavovat na mezinárodní půdě, setkat se s našimi stávajícími zákazníky a distributory a současně oslovit ty nové. Do Mnichova za námi přijeli partneři ze Španělska, Francie, Portugalska, Slovinska, Finska, Itálie a Mexika, se kterými jsme probrali aktuální i připravované projekty. 

Točící se šnekovnice našeho největšího odvodňovacího stroje MP-DW-301, který jsme s sebou na mnichovské výstaviště přivezli, přitahovala pozornost kolemjdoucích návštěvníků. Potěšilo nás však hlavně to, že řada potenciálních zákazníků si návštěvu našeho stánku a jednání s námi naplánovala už před veletrhem a přišli za námi cíleně. Zavítali k nám návštěvníci z evropských zemí, asijských zemí a příjemně nás překvapilo i vysoké zastoupení firem z Jižní Ameriky.

Nejpočetnější skupina návštěvníků z Německa uvítala přítomnost našeho německého distributora, který byl s námi na stánku po celou dobu veletrhu. Měli možnost s ním o svých přáních a potřebách mluvit v němčině, a zůstávají s ním v kontaktu i po skončení veletrhu. 

Jsme rádi, že na základě naší účasti na veletrhu IFAT se nám povedlo úspěšně dotáhnout objednávku z evropské země, kde jsme doposud aktivně nepůsobili. Do portfolia firmy Mivalt tak přibude další země, kde bude úspěšně fungovat náš šroubový odvodňovací lis.

Vyřešíme odvodňování kalu i u vás.

Stačí se nám ozvat.